Noi spunem NU alegerilor locale în aceeași zi cu alegerile parlamentare!

Coaliția PSD-PNL se teme de votul românilor și caută tot felul de variante prin care să descurajeze oamenii să meargă la vot și ei să poată rămâne în continuare la butoane.

Ultima găselniță a lui Ciolacu și Ciucă este aceea de a schimba regulile în timpul „jocului” și să pună alegerile locale în aceeași zi cu alegerile parlamentare – lucru care nu este nici corect și nici legal!

Dar când ești la putere și nu vrei să o scapi din mâini, nu te mai împiedici de lege și o modifici după bunul plac. Așa par să gândească și Ciolacu, și Ciucă. Pentru ei, legea e opțională, iar dacă le încurcă planurile, o schimbă!

Însă România este încă un stat democratic, iar PSD-PNL nu sunt singuri pe moșia lor să facă tot ce vor.

Acest atac asupra democrației și încercările de a bloca votul românilor ca să rămână ei la putere nu poate fi tolerat. Această coaliție care a adus atâtea probleme pentru români trebuie să plătească, iar votul este arma principală pe care cetățenii o au împotriva lor!

Ne vom opune total ca această comasare pe care o doresc ei să se și întâmple. Nu putem accepta un asemenea atac asupra democrației! Votul este piatra de temelie a oricărei democrații și orice încercare de subminare a acestuia trebuie să fie contracarată din fașă!

Distribuie Articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne puteţi contacta

Sari la conținut