Despre noi

Suntem vocea tuturor românilor iubitori de neam și țară pentru care România înseamnă ACASĂ!  

Ce reprezintă MRS ?

Cine suntem?

Ne definim prin angajamentul ferm pentru suveranitatea națională, democrație autentică și protejarea valorilor tradiționale românești, călăuziți de dorința profundă de a contribui la edificarea unui viitor prosper pentru fiecare român. 

Carmen Daniela Dan

Președinte MRS

0 +
Membri ai partidului
0 +
Sedii în România
0 +
Evenimente organizate
0 +
Apariții în presă

Un viitor pentru România! Un viitor pentru români!

Partidul MIȘCAREA ROMÂNIA SUVERANĂ promovează două direcții principale de acțiune: 

Suveranitate

Suveranitate

Demnitate națională

Demnitate națională

Un viitor împreună!

Partidul MIȘCAREA ROMÂNIA SUVERANĂ este un partid democrat, suveranist, social și creștin, o voce a tuturor românilor iubitori de neam și țară pentru care România înseamnă ACASĂ!

Viziune

Proiectul MRS s-a născut din dorința acută de a face din România o țară demnă și respectată în lume. De aceea, luptăm pentru redobândirea independenței și suveranității politicii de stat, pentru protejarea familiei tradiționale, a producătorilor români, a unei dinamici a societății bazate pe integritate, profesionalism și valorile românești care au creat românul și România.

Misiune

Grup de oameni cu experiențe din fiecare domeniu

Suntem români cu vastă experiență în toate domeniile politice, sociale, economice, administrative și culturale care luptă pentru ca România să redevină suverană și independentă economic.

Ajutăm Românii

Încă de la înființare am fost alături de semenii noștri aflați în dificultate din toate colțurile țării. Și nu ne oprim aici!

Patriotism

Suntem români patrioți, voci ale tuturor românilor care doresc să trăiască și să muncească în țara lor și pentru care România este casa lor.

Putem îmbunătății economia

Considerăm vitală relansarea economiei românești prin acordarea unui sprijin direct destinat producătorilor români, atât industriali, cât și agricoli, prin dezvoltarea unei infrastructuri care să permită fructificarea potențialului agricol, industrial și de servicii al României.

Echipa de conducere

Echipa noastră de conducere este motorul care direcționează MIȘCAREA ROMÂNIA SUVERANĂ către excelență și succes. Întâlnește o parte din echipă! 

Carmen Daniela DAN

Președinte MRS

Dorin Mărăşoiu

Vicepreședinte

Rotaru Răzvan

Vicepreședinte

Sari la conținut