Proiectul MRS

Din punct de vedere etic și moral, deciziile actuale, cât și cele viitoare gravitează în jurul credinței creștine, impasul românilor găsindu-și întotdeauna rezolvare prin întoarcerea la valorile tradiționale românești.

Partidul MIȘCAREA ROMÂNIA SUVERANĂ promovează două direcții principale de acțiune: suveranitatea și demnitatea națională.

I. Suveranitatea României

II. Demnitatea națională

Partidul Mișcarea România Suverană recunoaște familia drept structura de bază a societății, acționând pentru protejarea acesteia și pentru oferirea mijloacelor economice și sociale necesare pentru dezvoltarea optimă, sănătoasă, cu respect pentru valorile și tradițiile românești.

MRS consideră că performanțele remarcabile ale României în istorie și personalitățile românești care s-au evidențiat pe parcursul timpului reprezintă un model pentru actualele și viitoarele generații.

România are nevoie de un sistem de învățământ centrat pe valorile culturale tradiționale ale românilor care să acorde importanță deosebită reperelor istorice, familiei, religiei, pentru a modela generații viitoare puternice, competente, preocupate și implicate în dezvoltarea comunității și a României, facilitând împlinirea personală și profesională a românilor.

 În actualul climat internațional, MRS consideră că promovarea conștiinței civice, a activismului, a implicării și responsabilizării grupurilor sociale va încuraja participarea fiecărui cetățean la progresul comunității sale și al României și va reinventa rolul acesteia în interiorul Uniunii Europene.

Votat
100%
Dorit
100%

MRS, luând act de dezideratele, argumentele și realitățile istorice, va susține voința suverană a poporului de pe ambele maluri ale Prutului, cooperarea dintre autoritățile celor două țări și va susține românii din diaspora, oriunde s-ar afla.

MRS respectă și apără drepturile și libertățile persoanelor aparținând minorităților naționale, inclusiv dreptul la identitate culturală, lingvistică, religioasă și etnică, dezvoltând un climat de pace socială prin integrarea acestora în societate.

MRS promovează inovarea și cercetarea științifică, evidențiind rolul esențial pe care profesorii, cercetătorii și colaboratorii din sistemul de învățământ îl au în societate. MRS consideră obligatorie creșterea susținerii pe care personalul didactic și colaboratorii din sistemul de învățământ o primesc din partea statului în activitatea lor.

Din punct de vedere etic și moral, deciziile actuale, cât și cele viitoare gravitează în jurul credinței creștine, impasul românilor găsindu-și întotdeauna rezolvare prin întoarcerea la valorile tradiționale românești.

Descarcă Statutul Partidului Mișcarea România Suverană

0 +
Membri ai partidului
0 +
Sedii în România
0 +
Evenimente organizate
0 +
Apariții în presă

Vino în echipa noastră

Împreună suntem mai puternici! Ai o viziune comună cu a noastră? Alătură-te Partidului Mișcarea România Suverană!

Sari la conținut